click the picture to cik epal's official blog

click the picture to cik epal's official blog
klik jangan tak klik

Tuesday, April 10, 2012

Filem Berani Punya Budak



Sinopsis Filem Berani Punya Budak:




Shuhami Abdullah/Tong (Afdlin Shauki) baru sahaja tiba di lapangan terbang, namun dia telah ditangkap oleh pihak Interpol & disoal siasat kerana disyaki terlibat dengan kegiatan gangster Thailand. Di sini, Shuhaimi berceritakan mengenai kehidupan abang iparnya.
Pairot, kembali semula menjalani kehidupan normal selepas keluar daripada penjara dan dia menguruskan restoran bersama iparnya, Tong. Kemudian, satu hari Pairot mendapat satu panggilan untuk melaksanakan tugas terakhir, iaitu mencuri data peribadi pelanggan daripada sebuah syarikat kad kredit.


Pairot telah dipaksa untuk melakukan kerja tersebut setelah pemanggil menculik Tong dan mengugut untuk membunuh dia sekiranya kerja itu tidak dapat diselesaikan.


Pairot terpaksa melakukan kerja itu dan berjaya melepaskan Tong. Namun, perkara tersebut menjadi kucar kacir apabila Pairot telah dikenalpasti sebagai penjenayah & diburu oleh pihak polis serta Metropolitan Mafia. Mereka berdua berjaya melepaskan diri dan bercadang untuk menjumpai timbalan presiden syarikat kad kredit untuk memaklumkan bahawa Pairot tidak bertindak atas kehendak sendiri.


Walau bagaimanapun, semakin lama mereka semakin terperangkap dengan situasi ini, dan ia melibatkan konspirasi yang telah dirancang lebih awal. Adakah mereka berjaya menyelesaikan masalah tersebut?





















Saksikan di pawagam berhampiran anda 26 April 2012 ini! =)

Saturday, November 13, 2010

hello marshmellow =)

Entri lepas link penuh sangat. Dah tak ingat mana satu yang dah link or not. Tapi sesiapa yang tak di link lagi dekat blog ni. Boleh tinggalkan link awak awak semua ea.

Siapa yang ada link aku. Tapi aku tak link blog kau orang balik. boleh tinggalkan link di sini juga.



Just bagi link. Contoh macam ni


http://cikepal06.blogspot.com/

bagi http:// tu sekali ea. Senang nanti nak save. ok thanks peeps. Have a nice day =)

Monday, November 30, 2009

tweetttt..tweeettt...

salam....
blog ni bertujuan untuk merapatkan ukhuwah.. *ececececeh...
ok...sesiapa nak di link di sini...boleh letak link anda...

bagi macam ni....

"http://......"

senang sikit kerja aku karang...ada paham????

boleh la link aku jugak dekat blog kau orang...hehehe..
ini blog untuk link link geng sahaja...
tak ada nak update pon dekat sini....

official blog still this one =)